dilluns, 6 de desembre del 2010

Excursió a la granja escola

Col.legi Bolidens

Alacant 6 de desembre
Benvolgudes famílies:

Els informem que el divendres que vé, dia 20 de desembre, els alumnes/ as d'infantil tindran l'ocasió de passar un dia fantàstic en contacte amb la naturalesa en la granja escola "La Lloma".



La Lloma és un entorn situat en Valverde, a 10 minuts d'Alacant, Elx i Santa Pola. Els nens gaudiran de les labors típiques de la granja i estaran en contacte amb diferents tipus d'animals (gallines, porcs, ovelles, cérvols...) amb ajuda dels monitors.
El desplaçament fins al lloc, així com el retorn, es realitzarà amb autobús i aniran acompanyats pels professors i monitors.

SORTIDA CENTRE: 9:00 h
RETORN Al CENTRE: 18:30 h

PREU GENERAL: 7€
PREU alumnes pertanyents al AMPA: 5€

Tindrà lloc una reunió el dimecres dia 14 de desembre del 2010, a les 17:30 h, en el saló d'actes del col·legi, per ampliar la informació i resoldre els possibles dubtes que puguin sorgir.

Rebin una cordial salutació.
Tutors/as d'infantil

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Autoritzo al meu fill/a -----------------a la sortida que tindrà lloc divendres que ve, 12 de novembre, a la excursió a la granja escola "La Lloma" d'Elx.
Nom mare/pare/tutor------------------------
DNI: --------------------------------
Signatura:


Data de lliurament: Fins al Dimarts dia 14 de
desembre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada